Een dag investeren in je relatie.

Aanmelden

Hoe mooi is het om een dag voor je samen te reserveren! Het is best lastig om in de drukte van het leven daar voldoende aandacht aan te geven. We nodigen je daarom uit voor “A Day Together” om weer een boost te geven aan je relatie. Een dag speciaal voor jullie samen als een soort ‘relatie-APK’.

De ADT van 27 januari is specifiek gericht op samengestelde gezinnen. In zo’n relatie heb je met meer uitdagingen en ‘stoorzenders’ te maken, zoals het opruimen van stenen uit het verleden, het opvoeden van kinderen met meer (groot)ouders en het contact met nieuwe partners.

Juist in een samengesteld gezin is het prioriteit geven aan jullie relatie hard nodig. Dat kan veel herstellen van de pijn en verdriet uit het verleden voor alle gezinsleden. 

Op een ADT worden er aan de hand van persoonlijke verhalen en Bijbelse principes korte presentaties gegeven over praktische onderwerpen waar je als stel samen over verder praat. Er zijn geen groepsdiscussies of rollenspellen.

Goed verzorgd met een speciale lunch-voor-2 en een proost & toost als afsluiting.

Tijd: inloop vanaf half tien. Start programma 10.00 uur. Afsluiting 17:00 uur.

Thema’s:

  • Begrijpen we elkaar? Verdiep je communicatie.
  • Naar elkaar toegroeien, hoe doe je dat?
  • Samen conflicten oplossen: hoe ga je goed om met verschillen?
  • Liefhebben: elkaars behoeften en liefdestaal leren kennen, intimiteit en seksualiteit.
  • Q&A door ervaringsdeskundig stel.

Datum:  27 januari 2024

Tijd:        10:00 – 17:00 uur

Plaats:    Driebergen

Kosten: € 95,- per stel. Dit bedrag is all-in: 4 lezingen, werkboekje, lunch en consumpties. Mochten de kosten een belemmering vormen, dan horen we dat graag.

Opgave via  info@familylife.nl

Details

Event Date

  • 27 januari 2024 10:00 - 17:00

Event Price

95

Event Registration

Aanmelden