A Day Together

In één dag een boost geven aan je relatie

Door de eindeloze lijst van dingen die ‘moeten’ gebeuren, schiet tijd voor elkaar er zo gemakkelijk bij in en dat is één van de grootste vijanden van een goede relatie. A Day Together is een dag om samen te investeren in jullie relatie. Misschien om weer op zoek te gaan naar die klik die jullie hadden in het begin van je huwelijk of om te groeien naar een diepere verbinding. 

A Day Together kan in je kerk worden georganiseerd of je kunt aansluiten bij een dag die al in onze agenda te vinden is. Je bent van harte uitgenodigd om mee te doen of om contact op te nemen voor het organiseren van A Day Together.

Je kunt meedoen door te mailen naar info@familylife.nl of door het contactformulier in te vullen.
Video afspelen

Wat kun je verwachten van A Day Together?

A Day Together is een dag samen luisteren en genieten met serieuze gesprekken om elkaar beter te leren kennen. De opzet van deze dag is eenvoudig. Je luistert naar goede sprekers die praktische tools voor je relatie aanreiken vanuit Bijbelse principes en dit onderstrepen met persoonlijke verhalen en illustraties. Na elke inleiding is er tijd om hier samen als stel over door te praten. Deze dag doe je echt samen, je hoeft niets in de groep te delen of te doen. En vind je het toch prettig dat iemand even met jullie meedenkt of bidt, dan zijn daar mensen voor beschikbaar.

Een goed verzorgde lunch en het schrijven van een liefdesbrief zijn onderdeel van het programma. De dag wordt feestelijk afgesloten met een proost en een toast.

De onderwerpen die aan bod komen zijn:

  1. Communicatie, begrijpen we elkaar? Verdieping van je relatie.
  2. Naar elkaar toegroeien: hoe doe je dat?
  3. Met elkaar conflicten oplossen en hoe ga je goed om met je verschillen?
  4. Elkaars liefdestaal en behoeften herkennen en groeien in  intimiteit en seksualiteit.

A Day Together in je kerk

Voor wie is A Day Together?

A Day Together is breed toegankelijk voor iedereen, of je wel getrouwd bent of (nog) niet, of het goed gaat in je relatie of niet. De investering is één dag wat het overzichtelijk en laagdrempelig houdt. Onze ervaring is dat mensen na deze dag vaak geïnspireerd en gemotiveerd zijn om hun relatie te versterken en te verdiepen met een hernieuwd gevoel van doel en hoop. 

Voor wie de smaak te pakken heeft gekregen, zijn er mogelijkheden voor vervolg, zoals Together huwelijkskringen.

Organiseer A Day Together

Meestal wordt A Day Together georganiseerd in samenwerking met één of meer plaatselijke kerken. Wanneer een kerk aan de slag wil met relaties, dan is dit een goede start en breed toegankelijk.

Voor het organiseren van A Day Together hebben we een uitgebreid draaiboek ter beschikking, inclusief uitnodigingen en materiaal voor persberichten. Elke kerk of gemeente kan host zijn en vaak is er ook wel een zaal en gespreksruimte aanwezig die hiervoor geschikt is. Vanuit Familylife zijn we graag beschikbaar om dit proces te begeleiden.

Op maat voor je kerk

Indien gewenst is de inhoud van A Day Together in overleg af te stemmen op de doelgroep. Soms merken we bijv. dat kerken missionair in hun omgeving aanwezig willen zijn of dat de wens is om een vervolg op een eerdere A Day Together aan te bieden.

Neem voor verder overleg contact met ons op. Mail naar info@familylife.nl of bel naar Peter van Genderen (06-22043903).