Leef de Liefde

Gezellig samen zijn rondom het thema liefde

Elk stel loopt wel eens ergens tegenaan in hun relatie en kan blijven leren over hoe je met elkaar omgaat. FamilyLife biedt Leef de Liefde aan om het fundament onder je relatie te versterken. Leef de liefde is voor alle stellen toegankelijk, met of zonder kerkelijke achtergrond.

Aan de hand van persoonlijke verhalen, filmpjes en de ‘5-liefdestalen’ word je uitgedaagd na te denken over de liefde. Een hartverwarmende avond maar ook serieus. Het is de bedoeling om het gesprek aan te wakkeren over wat liefde is en hoe je de liefde voor elkaar kunt uiten. Gedurende de avond bespreek je de onderwerpen met je partner en is er ruimte om dingen in de groep te bespreken.

Couple red flower

Voor wie is Leef de Liefde?

Leef de liefde is voor allerlei verschillende stellen. Je bent welkom met of zonder kerkelijke achtergrond, als je getrouwd bent of (nog) niet getrouwd bent. Leef de liefde is ook waardevol wanneer je het goed hebt samen of wanneer het juist wat spannender is in je relatie.

Meer verdieping?

Misschien wil je verder praten na Leef de Liefde of meer verdieping. FamilyLife biedt ook A Day Together of een Together huwelijkskring aan. 

Bekijk onze agenda of neem contact op om verder deel te nemen.

Organiseer Leef de Liefde

Iedereen kan een Leef de Liefde avond organiseren. Een gastheer of -vrouw nodigt stellen uit, zorgt voor een geschikte locatie en een warm welkom! Goede locaties zijn onder meer scholen, buurthuizen, een eetcafé of bijv. gezellig rondom een kampvuur. De opzet kan eenvoudig met een hapje of drankje, maar ook met een maaltijd. We denken graag met jullie mee.

Wil je meer weten, neem dan contact met ons op. Je kunt ook mailen naar info@familylife.nl of bel met Peter van Genderen (06-22043903).