Voor kerken

Begeleiding en inspiratie voor kerken en gemeenten.

Hoe mooi is het wanneer je als kerk mee kunt bouwen aan gezonde en duurzame relaties waarin mensen elkaar en God beter leren kennen?

FamilyLife heeft een mooi aanbod voor kerken en gemeenten om hen te helpen investeren in relaties en huwelijken. De FamilyLife medewerkers hebben een brede ervaring opgebouwd en kunnen daarom ook constructief meedenken wat past.

Gezonde en duurzame relaties vormen mede de basis voor een veilige en stabiele christelijke gemeente en zijn tot zegen voor de gemeenschap. Dat vraagt wel voortdurend de aandacht, want huwelijk en gezin staan in de branding en dat wordt ook in de kerkelijke gemeente zichtbaar. Terwijl God het zo mooi gemaakt heeft en het huwelijk gegeven heeft als een verbond tussen man en vrouw. Hij heeft het o.a. bedoeld als een veilige basis voor kinderen om op te groeien en als een beeld van de verhouding tussen Christus en de Gemeente. Alle reden om als kerken hier preventief en ruimhartig in te investeren.

Investeren in relaties

In onze cultuur zijn de Bijbelse principes steeds minder bekend en veel mensen weten niet meer hoe positief ze juist zijn bedoeld. Het vraagt visie en beleid om als kerk hierin te investeren; in de prediking, onderwijs, pastoraat en kleine kringen. Zowel voor stellen die al (langere tijd) getrouwd zijn, als ook voor tieners en jongeren die hier nog voor staan.

Aanbod

Voor meer informatie, neem contact met ons op. Je kunt ook mailen naar info@familylife.nl of bel naar Peter van Genderen (06-22043903).