Investeren in je relatie voor ondernemers

Aanmelden

Hoe mooi is het om een dag voor je samen te reserveren! Zeker als ondernemer is het al snel lastig om in de hectiek van het leven voldoende aandacht te geven aan je relatie. We nodigen je daarom uit voor “A Day Together” om weer een boost te geven aan je relatie. Een dag speciaal voor jullie samen als een soort ‘relatie-APK’.

De ADT van 25 november is specifiek gericht op ondernemers. In zo’n relatie heb je met meer uitdagingen en ‘stoorzenders’ te maken, zoals de druk van het bedrijf en de zorg voor de medewerkers. Soms kan het ook een eenzame plek zijn of zijn er complexe familieverbanden.

Juist als ondernemer is het prioriteit geven aan jullie relatie daarom hard nodig en het mooiste kado wat je je gezin mee kunt geven.

Op een ADT worden aan de hand van persoonlijke verhalen en Bijbelse principes korte presentaties gegeven over een aantal praktische onderwerpen waar je als stel samen over verder praat. Er zijn geen groepsdiscussies of rollenspellen om gericht aandacht voor elkaar te hebben. De inleidingen worden verzorgd door ervaringsdeskundigen die weten wat het betekent om zelf ook ondernemer te zijn.

Deze zeer goed verzorgde dag vindt plaats in een prachtige omgeving, waarschijnlijk in Barneveld. Er is een speciale lunch-voor-2 en een proost & toost als afsluiting.

Tijd: inloop vanaf half tien. Start programma 10.00 uur. Afsluiting 17:00 uur met een “borrel”.

Thema’s:

  • Begrijpen we elkaar? Verdiep je communicatie.
  • Naar elkaar toegroeien, hoe doe je dat?
  • Samen conflicten oplossen: hoe ga je goed om met verschillen?
  • Liefhebben: elkaars behoeften en liefdestaal leren kennen, intimiteit en seksualiteit.

Datum:  25 november 2023

Tijd:        10:00 – 17:00 uur

Plaats:    Midden Nederland

Opgave via  info@familylife.nl

Details

Event Date

  • 25 november 2023 10:00 - 17:00

Event Registration

Aanmelden